La Cabanyeta de Lloriana

la_cabanyeta_logo

… perquè els nens i nenes que vinguin puguin aprendre els valors i el respecte a la Natura i als animalons tot jugant i aprenent amb ells.


La Cabanyeta de Lloriana

separador_caseta

 

Som pagesos com els nostres avis i els nostres pares, produïm i venem ous de gallina camperola (ous de pagès), de gallines criades a l’aire lliure. Busquem recuperar els valors i els gustos d’abans, amb esforç i passió, tot retrobant-nos i gaudint del nostre entorn rural.

Des del peu del Collsacabra a la talaia de la Plana de Vic (Osona) oferim la possibilitat de visitar “La Cabanyeta”, una zona de la masia al costat del galliner, que hem adequat com a Aula d’Entorn Rural.

On podeu gaudir de la natura, l’hort, les experiències i curiositats dels animals i els cicles de la seva vida. Juntament amb les nostres ganes d’aprendre i compartir el què aprenem.

Un lloc on poder viure experiències tan pedagògiques com de lleure, principalment amb l’escola, però també amb la família i amb grups d’amics. On hi podem fer àpats (zona pícnic), xerrades, trobades o cursets.

 

Per mes informació poseu-vos en contacte amb nosaltres.

 

La Cabanyeta en fotos

separador_caseta

ovelles